Home » Rólunk mondták
Rólunk mondták  
Zsoldos Botond
Munch alapító


A vezetői képességeim jelentős mértékben fejlődtek a Future Proof Consulting támogatásával. A követelmények és elvárások –  hogy gyorsan átvegyem a két szerepemet, mint alapító és vezető –, hatalmasak voltak, amikor 24 éves vállalkozóként egy olyan cég  élén álltam, amely gyorsan növekedett, talán még nagyobb mértékben is, mint azt eredetileg gondoltuk.


Minden lépésemet a vezetővé válás útján a Future Proof Consulting vezette és támogatta. Fejlesztették a vezetői képességeimet, segítettek meghatározni a víziómat, és bemutattak gyakorlati keretrendszereket a döntéshozatalhoz. Az ő gyakorlati támogatásuk sokkal jobb volt, mint bármilyen akadémikus megközelítés, amit szerezhettem volna.


A Future Proof Consulting erősen ajánlott bármely fiatal vállalkozó vagy vezető számára, aki szeretné fejleszteni vezetői képességeit és megérteni a vállalkozás bővítésének kihívásait.

kovesdi-gabor
Kövesdi Gábor
Brancs alapító, CEO


Patrícia és Barbi vállalkozók, vezetők és egyben több ezer esetnyi tapasztalatuk van munkavállalókkal, vezetőkkel. Külön szimatuk van az emberek és vezetők erősségeinek és hiányosságainak kitapintására szakmai és emberi oldalról is, és ezzel párhuzamosan tudnak segíteni a megfelelő fókuszok megtalálásában. Véleményem szerint minden vállalkozás sikere a benne dolgozó embereken és kiemelten a vezetőkön múlik. Márpedig a vállalkozások 90%-a elbukik egy éven belül, amely kockázatot Patríciáék nagyban tudják csökkenteni, mi is velük dolgozunk és már lassan 2 évesek leszünk... 🙂 

Dr. Piller Pálma
Dr. Piller Pálma
PetWiseCare alapító, CEO

Befektetőként, tanácsadóként, és HR szakemberként is rengeteget segítséget kapunk Barbitól és Patritól! Mind e mellett értékes kapcsolatrendszerükkel, és egyedülálló szakértelmükkel segítik cégünk mindennapjait. Legyen szó szervezetfejlesztésről, stratégiai tervezésről, vagy csapat managementről, tudom, hogy mindig számíthatok rájuk! Szívből ajánlom őket mindenkinek, aki szeretne sikeres csapatot-, és céget építeni!

Gyarmati József
Startup Maffia és Future Founders Club alapító


Patrival és Barbival azért érdemes együtt dolgozni, mert a szakmai kiválóságon kívül behozzák az emberi tényezőt is. Sokszor a HR-tanácsadók, coach-ok csak a felszínt kapargatják és csak az okozattal foglalkoznak, ami hosszú távon sajnos nem oldja meg a problémát. A Futureproof Consulting az okkal is foglalkozik, és valós, életszerű példákon keresztül segítenek feloldani az elakadásokat. Csak javasolni tudom őket, legyen szó bármilyen HR-rel kapcsolatos kérdésről, munkaerő-keresésről, vezetői továbbképzésről és személyes fejlődési lehetőségekről.

Dervalics Ákos
Dervalics Ákos 
Green Brother alapító, CEO


A Futureproof Consulting nagyban hozzájárult ahhoz, hogy vállalkozásunk magabiztosan vágjon bele a szervezetfejlesztésbe. Szakértői útmutatásuk és személyre szabott megoldásaik olyan előremutató segítséget jelentettek számunkra, amely bármely vállalkozásnak hasznos lehet, amelyik napjaink versenyhelyzetében kíván boldogulni.

Diverzum
László Miki, Gyarmati Fanni 
Diverzum alapítók

A FutureProof-nak köszönhetően jutottunk el ahhoz a felismeréshez, hogy a céges problémák 90%-a humán probléma. Barbi és Patrícia (nem tudom, hogy ez így elég professional-e) segítenek nekünk megérteni a kihívások hátterében álló mélyebb kérdéseket, és eszközöket adni ezek megválaszolására.

Turay Dia és Vizsy András, alapítók
Bookkeepie alapítók


Barbi és Patri bár nagyon erős HR-eszköztárral rendelkeznek, mégis holisztikusan értik és látják át egy vállalkozás működését, messze túlmutatva a klasszikus HR-területeken. Nekünk nagyon sokat segítettek az éppen égető problémáink megoldásában úgy, hogy ez teljes mértékben a cégünkhöz illeszkedő, időszerű és praktikus legyen.